ELS NOUS XIC-I-MÈDIES

2019-01-22

Comencem la semana amb una súper noticia! Ja tenim als nous Xic-i-mèdies de l'escola. Ells serán els encarregats de vetllar per la bona harmonia a la clase.

SETMANA DE LA MÚSICA A L'ESCOLA

2018-11-30

Durant tota la setmana passada vam estar gaudint de la música a l'escola.

Moltes gràcies a la nostra especialista de música la Rosa i a tots els que van col.laborar.ENTREGA DE CERTIFICATS OFICIALS DE TRINITY COLLAGE

2018-10-19

Avui divendres hem fet entrega dels certificats oficials de Trinity College als alumnes que van aprovar l'examen el curs passat!

Enhorabona a tots!


ELS NOSTRES XIC-I-MÈDIES

2018-10-10

Ja tenim els nostres xic-i-mèdies de l'escola! Ells i elles seran els encarregats de vetllar per la bona harmonia a la classe.


PROJECTE ERASMUS+

2018-10-05

Aquesta setmana la Glenda i l'Aleksandra estan a Polònia; a la ciutat de Elblag participant en el projecte Erasmus+ "Dream a little dream".

VIATGE A LIVERPOOL

2018-05-22

La darrera setmana de març, alguns dels nostres alumnes de sisè van viatjar a la ciutat de Liverpool per fer un intercanvi amb la nostra escola agermanada Livepool College. L’estada de quatre dies forma part del nostre projecte d’immersió lingüística on els alumnes van viure la llengua anglesa des de la més profunda realitat.

 

Cada alumne va estar amb una família anglesa d’acollida i vam realitzar activitats conjuntes a l’escola com tallers bilingües i fora de l’escola com visites turístiques!