ANGLÉS I ALEMANY

L'escola d'idiomes Sant Josep-Activa es un projecte d'ensenyament de llengües estrangeres en horari extraescolar. S'ofereix anglés i alemany dirigit a alumnes des de P-3 fins a l'ESO. Els i les alumnes que participin a l'escola d'idiomes Sant Josep-Activa tindran la possibilitat de millorar el seu nivell d’idiomes en grups reduïts i de certificar els seus progressos a través d'examens oficials de Trinity College London.

NATACIÓ

INFANTS: de 3 a 4 anys Iniciació i familiarització al medi aquàtic mitjançant el joc i activitats recreatives. L’objectiu és que siguin autosuficients dins l'aigua.

INFANTS: de 5 a 11 anys Aprenentatge dels aspectes bàsics de la natació: respiració, d i domini del medi.

 PANTHER CLUB

A l'escola Sant Josep també apostem per les activitats més lúdiques pels mes petits de l'escola. Per tant, tenim l'extraescolar del Panther Club. L'horari és de dilluns a divendres de 17 a 18h. Es fan tota mena d'activitats: tallers de cuina, inflables, visites mensuals de personatges, gimcames, jocs,...

ROBÒTICA

Els dimarts a la tarda de 17 a 18:15h els nostres alumnes del Panther Club utilitzen els robots per a desenvolupar les seves habilitats i competències. Els més petits comencen amb la construcció dels robots amb peces de LEGO i els nens i nenes de primària els programen.

CLASSES DE REPÁS

Dimecres i Dijous de 5 a 6 de la tarda. Educació Primària. Treballem amb els nens/es aquelles assignatures o continguts que tenen més dificultats o que cal reforçar-les fora de l'horari escolar.