MENJADOR

L'empresa de càtering Gumen s'encarrega del servei de menjador de la nostra escola. Els menús són elaborats per una dietista  perquè siguin equilibrats i adaptats a les necessitats dels nostres alumnes en funció de la seva edat.
La premissa del càtering és una alimentació equilibrada i saludable basada amb una matèria primera de proximitat des de l'origen.

Descarrega:

EXÀMEN TRINITY

Al juny els nostres alumnes de Primària tenen l'opció de fer un prova d'anglès: Certificat d'anglès Trinity College London. Va dirigida a tots els alumnes a partir de 7 anys (2n. d'Educació Primària). Els exàmens es basen en una entrevista personal amb un examinador nadiu de parla anglesa, preparat i qualificat, que proporciona el certificat oficial .

Hi ha 12 graus repartits en 4 etapes: Inicial, Elemental, Intermèdia i Avançada.  Aleksandra és la mestra nativa que tenim a l'escola i reforçarà el llenguatge oral en anglès dins l'horari escolar i prepararà els nostres alumnes a superar la prova del Trinity.

ACOLLIDA

Per tal de facilitar la conciliació de la vida laboral i familiar, l'escola ofereix un servei d'acollida de 8 a 9 del matí per a tots els nostres alumnes que ho necessitin. 

SECRETARIA

L'horari de secretaria és: 

- MATÍ: De dilluns a divendres de 9 a 13h.

- TARDA: Dimarts, Dimecres i Divendres de 15:00 a 17:00 h. 

No hi ha servei de secretaria les tardes de dilluns i dijous. 

Si us plau, per tal de tenir una bona organització, us demanem que respecteu aquest horari.

SERVEI PSICOPEDAGÒGIC

Oferim a les famílies un SERVEI PSICOPEDAGÒGIC - LOGOPÈDIC on els pares si teniu algun dubte, o no sabeu que heu de fer amb algun comportament del vostre fill/a, nosaltres intentarem orientar-vos i si cal donar unes pautes i unes estratègies per millorar aquest comportament.

El gabinet compta amb la psicopedagoga i logopeda. I una psicòloga dos dies a la setmana. Cada curs passem uns tests d'aptituds a Educació Infantil (AEI).

 L'horari d'atenció a les famí­lies (Servei Psicopedagògic, Logopèdia) serà :  Dimarts i dijous de 9:30 a 12:30 del matí. Seria millor concertar l'hora uns dies abans.

MEDICO CENTRO

L'escola ofereix un servei de tele pediatria que tenim contractat, anomenat MEDICO CENTRO, que es pot utilitzar des de casa. Té un accés il·limitat als seus experts mitjançant videoconferència

Aquest servei, no només és pels infants, els membres de la família també en podeu fer ús. Tenim a disposició de les famílies, un quadre de professionals de prestigi en el camp de la medicina, pediatria, psicologia, psicopedagogia i logopèdia.

Per què l’escola ofereix aquest servei a les famílies?

. Donar resposta immediata als seus dubtes i inquietuds mèdiques i psicopedagògiques.

. Continuar ajudant-les en el procés d’educar als seus fills/es en la importància de la seva salut.